Välkommen till oss på Lillskär!

Vi skapar hem med hemkänsla

Hos oss på Lillskär står de boende alltid i centrum. Vi utvecklar unika lägen och skapar spännande och trivsamma boendemiljöer som gör avtryck i lokalsamhället. Vi skapar hem där vi själva gärna skulle vilja bo. Vi är stolta över att få vara med och utveckla trivsamma boendemiljöer – och att skapa nya hem. För oss är det alltid lika inspirerande att möta glädjen bland de som flyttar in. Vårt signum är väl genomtänkta bostäder med attraktiva planlösningar, byggkvalitet in i minsta detalj, generösa ljusinsläpp, tilltalande utsikt samt närhet till parker och vatten.

Lillskär är heltäckande när det gäller bostadsutveckling. Vår kompetens spänner från byggteknik, affärsutveckling och ekonomi till marknad och försäljning. Vi värnar det nära kundsamarbetet och lämnar inget åt slumpen. Vi kan bygg- och bostadsbranschen, helt enkelt. I dagsläget rymmer Lillskärs totala portfölj nära 1000 bostadsrätter.

Vår arbetsmetodik är smidigare och mer flexibel än många av de stora byggbolagens ibland centralstyrda affärsmodeller. Det gör oss både mer lyhörda och mer snabbfotade.

“Vår vardag präglas av engagemang och erfarenhet. Vi brinner för unika bostäder och har ägnat större delen av våra yrkesliv åt bostadsutveckling. Vi skapar bostäder vi själva är stolta över.” Tore Berglund, VD, Lillskär

Hållbarhet och långsiktighet
Lillskär står för energieffektivt byggande med miljövänliga material. Allt vi gör i våra projekt bygger på en helhetssyn – från idé till inflyttningsklar bostad. Vi ser självklart även till att uppdragsgivarnas och samhällets specifika krav och regler kring miljö och klimat uppfylls.