Nu kan du se interiörbilder för våra planerade bostäder på Stenhammar, Härnösand!

Just nu pågår planering inför säljstart av vårt andra Härnösandsprojekt med bostadsrättsradhus. I en förlängning av Talgoxevägen planerar vi att uppföra 22 st kedjehus om 3-5 rok, från Svensk Husproduktion, med fantastisk utsikt över trädtoppar och Södra Sundet!

Bostadsrättsföreningen Brf Talgoxen nr 1 i Härnösand är beläget med vacker natur runt knuten. I närområdet finner du elljusspår för löpning sommartid och längdskidåkning vintertid. Lite närmare ligger dessutom Härnösands slalombacke där det även går att åka pulka. I samma område finns vandringsleder med tillgång till leden för Hernö trail. Men det naturnära läget går inte ut över stadskänslan, då det endast är ca 2,5 km till centrum.

Här kan du välja mellan att bo bekvämt i enplanshus om 3 rok med trädgård i västerläge samt vidbyggd carport och förråd. För den lite större familjen erbjuds här också hus i två plan med 4-5 rok, på ca 110 kvm. Generöst tilltagna tomter, uteplatser med såväl morgon-/ som kvällssol samt vidbyggd carport och förråd.

Se bilderna, läs mer om projektet och anmäl intresse!