Tillval – En spännande del i köpet av en ny bostad!

Ikväll har vi tillvalsmöte för köparna i Brf. Klockargården i Sigtuna och det här med tillval är inte alltid det lättaste. Vad ska jag välja? Hur får jag allt att gå ihop enhetligt? Viken stil vill jag ha i lägenheten? Vi hjälper dig!

Så här går det till:
Sex månader innan inflytt bjuder vi in till ett tillvalsmöte där du som köpare i lugn och ro får titta och känna på olika materialval. Vi går tillsammans igenom hur inrednings-/tillvalsprocessen går till och vi finns med och hjälper till om du har några frågor och funderingar kring inredningen.
Det är vid tillvalsträffen som du får din tillvalsblankett där du senare ska göra dina val för bostaden.

Stilval:
När du köper en nyproducerad lägenhet får du en modern och välplanerad bostad till ett fast pris, då ingår ett stilrent standardutförande. Utöver standardutförandet kommer du som köpare även ges möjligheten att påverka interiören genom flera val. För att underlätta för dig som kund att kombinera valmöjligheterna av bl.a. köksluckor, kakel och bänkskivor har vi komponerat ihop ett antal färdiga inredningsstilar. Detta ger dig möjligheten att få vara med och hitta just din stil till din nya bostad.


Så här ser Lillskärs standard ut för Brf. Klockargården.

Slutförande:
Efter tillvalsmötet har man två veckor på sig att gå hem och fundera på inredningen och tillvalen, och sedan skickar du in blanketten till oss på Lillskär.
Skulle du ha ytterligare frågor, funderingar eller tankar finns vår inredare Elinne Berglund alltid till hjälp.