Stark inledning på 2024!

Efter en tid med avvaktande bostadsintressenter i spåren av flertal ränteuppgångar och stigande inflation erfar vi nu ett tilltaget intresse för våra nyproduktioner runtom i landet.

Många har skjutit köpbeslutet på framtiden, men nu ser vi åter välbesökta visningar och intresse för köp. Redan första veckan tillbaka efter julledighet signerades nya köpeavtal på bostäder i Hudiksvall och Skutskär via våra lokala mäklare.

I Hudiksvall startade vi året med ett välbesökt “Öppet hus” där vi tillsammans med Fastighetsbyrån visade runt i vår visningslägenhet och andra lediga lägenheter i projektet. Det bjöds på gott fika från Kattvikskajen Schweizeri & Stenugnsbageri som ligger i huset och Hudiksvall bjöd på strålande vintersol.

https://kattvikskajenschweizeri.se/

Hemnets köparbarometer visar för första gången sedan april 2022 att fler köpare nu tror på stigande priser än sjunkande priser. Till det är det rekordmånga som uppger att de planerar att köpa en bostad de kommande sex månaderna. 

För dig som tittar på att köpa en ny bostad finns just nu goda möjligheter att göra en bra affär då många bostadsutvecklare, likt Lillskär, erbjuder förmånliga villkor vid köp genom olika kampanjer såsom t.ex. avgiftsfritt boende eller garanterad månadsavgift under viss tid.

5 skäl till att köpa nybyggt just nu:

  • Hållbara och energieffektiva bostäder med minimala renoveringsbehov i många år framöver
  • Attraktiva, nya stadslägen med moderna planlösningar och tillgänglighetsanpassning
  • Du bestämmer takten, dvs. köp till fast pris utan att behöva delta i en stressig budgivning
  • Garantier, service och förvaltning ingår
  • Nyproduktion har aldrig varit så förmånligt! Just nu har vi trygga erbjudanden vid köp av en ny bostad i flera av våra bostadsprojekt med inflyttningsklara bostäder

Läs mer om våra aktuella projekt och pågående kampanjer på vår HEMSIDA