Rivning pågår i Stennäset, Falun

Rivningen av de gamla byggnaderna på Stennäset i Falun är i full gång och den vackra utsikten på platsen är nu skönjbar.

De stora betongfundamenten återvinns genom att krossas och användas till utfyllnad av ny mark.

I Stennäset skapas ett nytt kvarter, i ett lugnt och barnvänligt område. Projektet består av 11 nya parhus i bostadsrättsform om 5 rok, 110 kvm i två plan. Här byggs, tillsammans med Mjöberg Bygg AB, moderna hem med kvalitativa materialval och detaljer.

Husen i klassiskt rött trä präglas av klassiska arkitektoniska värden i modern tappning med detaljer i ockra. Stennäset är beläget vid sydvästra delen av sjön Varpan och är den nordligaste delen av tätorten Falun, ca fem kilometer från centrum. Strax bortanför Stennäset, på vägen mot Grycksbo finns Bergsgården. Området har en anrik historia med bergsmansgård och hytta vid sjöns utlopp, där man idag kan hitta s.k. varphögar. Täta bussförbindelser går regelbundet in till Falu centrum. Här finns förskola, stenhuggeri, byggfirmor, åkeri mm.

Vill du att det här blir ditt framtida bostadsläge?! Kontakta vår säljande mäklare Mattias Jonsson, på Fastighetsbyrån i Falun

Tel: 070-297 97 40

mattias.jonsson@fastighetsbyran.se

Du kan läsa mer om projektet här: https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/till-salu/dalarnas-lan/falu-kommun/objekt/?objektID=2888084