Möjlighet att hyra en ny lokal, med unikt läge på Kattvikskajen i Hudiksvall!

Drömläget på Kattvikskajen – Ett livsstilsboende utöver det vanliga och helt nya affärsmöjligheter!

På Kattvikskajen i Hudiksvall uppför vi en ny fastighet med 68 st bostadsrätter samt 2 lokaler för uthyrning. Den aktuella lokalen på Magasinsgatan 25A ligger i markplanet av den andra etappen som planeras färdigställas i april 2023.

Husen, som är ritade av Metod arkitekter har fasader i trä med stående panel i rött och tak i plåt. Lokaler finns belägna i markplan mot torgytor.

Hela Kajen, som ligger i direkt närhet till tågstation och city blir en utbyggnad av stadskärnan och här planeras det byggas ut ett helt nytt bostadsområde med ca 500 bostäder, handel, parker, kontor, skola, hotell och restauranger.

Torg & samvaro På Kattvikskajen planeras flera olika offentliga ytor i form av kajer, torg och parker för att skapa attraktiva vistelsemiljöer för alla Hudiksvallsbor året runt.

Kommunikation Från Kattvikskajen har du promenad- och cykelavstånd till det mesta. Det är 5 min promenad till Hudiksvalls Centrum och 3 min promenad till stationen. Reser du längre så är avståndet till Sundsvall ca 1h eller 81km med bil och till Stockholm ca 3h eller 296 km. Restid med pendeltåg till Stockholm är ca 2h 36 min.

Lokalen i fråga är 283 kvm och belägen mot ett torg, passande för butik, restaurang, café, kontor eller dylikt. Kontakta Lillskär för mer information!

Läs hela annonsen här:

https://objektvision.se/beskriv/228019454?ShowInactive=True