Färdigställande av 13 nya brf-radhus i Tierp!

För dryga 11 månader sedan sattes spaden i backen för våra bostadsrättsradhus, från Svensk Husproduktion, på Tegelbruksgatan 128-152 i Tierp.

Radhusen är uppförda i Triangelparken, en del av den nya stadsdelen Siggbo trädgårdsstad och om bara två veckor är det dags för nyckelutlämning och inflyttningar.

Här erbjuds bostäder med natur och grönska in på knuten, bara några minuter från järnvägen och E4:an. I hela det nya området ingår de fyra etapperna Södra villorna, Triangelparken, Norra villorna och Centrala Siggbo.

Den nya stadsdelen är uppdelad i en företagspark, ett handelsområde med plats för butiker och shopping samt trädgårdsstaden med omkring 500 bostäder i form av villor, radhus och lägenheter. Förutom bostäder planeras även för bland annat en förskola, lekplatser, ett vårdboende för äldre och ett parkområde längs med hela Siggebobäcken.

I fredags höll vi öppet hus för kundvisningar. Vi träffade då alla köpare som för första gången sedan stomvisningen nu har fått besöka sina nya hem och planera för inflyttning.

Brf Trädgårdsstaden består av 13 st fina bostadsrättsradhus om 3 rok, ca 87 kvm, i ett plan med trädgård, gräsmatta och altan samt bilplatser vid husen. Husbyggare är Berg Englund AB.