Visning av Vardagshems lägenheter i Strängnäs

Lillskär har för Vardagshem utfört ett ombyggnadsprojekt vid Eldsundsviken i Strängnäs.

Här skapas nya vardagshem i en vacker regementsbyggnad från 1920-talet. Fint läge med närhet till naturen, Mälarens vatten och centrala Strängnäs. I april står lägenheterna klara för uthyrning och vi bjuder in dig som är intresserad till visning i huset:

Den 28 mars kl 16:00-18:00

Bataljonsgatan 2, Strängnäs

Visningsanmälan

Eleganta hyresrätter i kasernhus från 1920-talet med vacker omgivning vid P10 / Eldsundsviken och Mälaren i Strängnäs. Inflyttning från april 2023.

Exempellägenhet: 2 rok, 51 kvm, 9 341 kr/mån

Det går också bra att ta direktkontakt:

intresse@vardagshem.se
020-89 92 64

Vardagshem är en privat hyresvärd som erbjuder trevliga lägenheter i bra lägen. Vi tycker om småskalighet, karaktär, grönska och närhet till det mesta.

Vi gör vårt yttersta för att du ska trivas i ditt Vardagshem. Att det känns trivsamt och tryggt när du kommer hem. En smidig vardag med nära till mycket. Och det ska alltid vara lätt att möta naturen.

Våra hyresbostäder finns i Bålsta och Strängnäs med pendlingsavstånd från Stockholm.

Om Bostäderna

Genomgående är lägenheterna ljusa och lättmöblerade. Väggar målas vita och golvet är 3-stavs mattlackad ekparkett. Förvaringslösningar utförs med både garderober och rymliga klädkammare.

Vindsvåningarna får en takhöjd på över 4 meter som ger en härlig känsla av rymd och frihet. De flesta lägenheterna får en takhöjd på över 3 meter och tillsammans med de fina spröjsade fönsterpartierna möts kombinationen av gammal charm, nytt och modernt.

Badrummen har en rejäl och behaglig känsla. De är kaklade och har delvis dolda rördragningar för ett rent utseende. Kommoder är vägghängda för att underlätta städning och i golven finns elkomfortvärme. Du som hyresgäst väljer själv om du vill använda golvvärmen. Infällt i tak sitter energisnåla LED-spotlights.

Badrummen

Kaklade väggar och golv. Badrumskommod med lådor och porslinshandfat. Spotlights i taket. Spegel med belysning. Duschvägg av glas. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad TM/TT. Belyst arbetsbänk ovanpå och vägghängd förvaring.

Kök från Vedum och kvartskomposit

Lägenheterna kommer ha kökssnickerier och funktionella vitvaror av god kvalitet. Djupa lådor med mjukstängning. Vitvaror i rostfritt utförande förutom diskmaskinen som blir integrerad. Bänkskivor av kvartskomposit som är både vacker och hållbar. Stänkskydd i form av kakel.

Parkering med eller utan laddning

Parkering anordnas dels på gatan utanför huset och dels på en anlagd yta ca 150 m sydost om huset, nära Pingstkyrkan. Totalt 55 parkeringsplatser. Har du en bil som behöver laddas? Vi kommer montera billaddare i den omfattning som efterfrågas.

Månadshyra p-plats utan laddning: 400 kr
Månadshyra p-plats med laddning: 550 kr + faktisk laddning

Fiber och TV

Alla lägenheterna har Telia öppen fiber vilket innebär att det finns möjlighet att skaffa internet via fiber från ett tiotal olika tjänsteleverantörer. Bas-TV ingår utan kostnad (SVT1, SVT2, SVT Barn, SVT24, Kunskapskanalen och TV4).

Förråd

Det finns förråd att hyra i markplan. Gallerbur med plats för hänglås.
Månadshyra förrådsplats: 175 kr