Snart lanserar vi Brf Båthuset, Nyproduktion i Strängnäs

I det tidigare regementsområdet Eldsundsviken, Norra Strängnäs snabbt växande stadsdel, planerar Lillskär tillsammans med HMB Construction att uppföra Brf Båthuset.

Här skapas ett nytt bostadshus med fronten mot Mälaren och innergården åt söder. Detta medger maximalt med utblickar över vattnet och kvälssolsläge för flera av bostäderna. Det blir ett fantastiskt fint boende där det attraktiva, sjönära läget är tongivande! Den nya marinan ger också de boende i området möjlighet till egen båtplats.

Här finns 47 lägenheter i varierande storlek – från exklusiva och rymliga fyror till effektiva tvåor – och varje bostad har egen uteplats, balkong eller terrass som ligger i anslutning till sällskapsytorna. Övre plan erbjuder fantastiska takvåningar med braskamin och stora terrasser. Två lägenheter har dessutom egen SPA-del med bastu. Bostäderna inreds med fina material såsom Vedum kök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Stora fönsterpartier och ekparkettgolv från kvalitetsleverantören Kährs. Helkaklade badrum utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt med golvvärme (el), dolda rördragningar och vägghängt porslin.

Parkeringsmöjlighet i garage under huset som nås via hiss till varje våningsplan samt utomhus med uttag för motorvärmare.

Bostäderna förmedlas av Fastighetsbyrån i Strängnäs, Sanna Magnusson och Klas Hamrén.

Välkomna på informationsmöte den 28 maj kl. 18:30, på Hotel Bishops Arms, Gyllenhjelmsgatan 20, Strängnäs. Glöm inte att anmäla dig!

Läs mer om projektet och anmäl intresse här: