Nu är det sista brf-radhuset i Härnösand sålt!

Succé för våra projekt med brf-radhus från Svensk Husproduktion!📣👏

Planlösningen är tilltalande och här bor du bekvämt i ett plan med egen trädgårdstäppa i fin boendemiljö nära till vatten. Nu är det slutsålt i Brf Lövudden nr 1 i Härnösand där 12 st hus planeras stå klara i slutet av nästa sommar.

Vi ser nu fram emot att få utveckla ytterligare ett nytt bostadsområde i Härnösand, Stenhammar!

Natur- och stadsnära rad-/kedjehus med utsikt över trädtoppar och Södra Sundet. Området som ska bebyggas är beläget på Stenhammar och är en fortsättning på Talgoxevägen. Talgoxevägen ligger vid ett friluftsområde med slalombacke, motionsspår, mountainbikebanor och grillplatser. Det är nära till centrala stan, barnomsorg, skolor och affärer, liksom till Härnösand Central med tåg- och bussförbindelser. Skidor på vintern och mountainbike på sommaren. Som boende här har du allt runt hörnet!

Avståndet från centrum är cirka 2,5 kilometer. Här finns två fastigheter som Lillskär planerar uppföra ca 20-25 st rad-/och kedjehus i bostadsrättsform på.

Inte långt från planområdet (ca 1 km) finns elljusspår för löpning sommartid och längdskidåkning vintertid. Lite närmare ligger dessutom Härnösands slalombacke där det även går att åka pulka. I samma område finns även vandringsleder samt tillgång till leden för Hernö trail.

Anmäl intresse redan nu!