Lillskär har erhållit en ny markanvisning i Härnösand!

Lillskärs första projekt i Härnösand, på Lövudden, planeras med 12 bostadsrättsradhus i ett plan levererade av Svensk Husproduktion. Redan innan byggstart är det snart slutsålt! I dagsläget är 11 av de 12 husen sålda och inflyttningar beräknas kunna ske i augusti 2022.

Ny markanvisning

Vi har nu erhållit ytterligare en markanvisning i Härnösand! På en förlängning av Talgoxevägen, på Stenhammar ämnar vi bygga 20-25 st nya rad- och kedjehus i bostadsrättsform. De två tomterna ligger i förlängningen av Talgoxevägen med vacker utsikt över trädtopparna och Södra Sundet.

Samtidigt som Lillskär börjar projektera och sälja husen kommer kommunen att bygga förlängningen av Talgoxevägen under 2021, förutom asfalteringen som sker 2022.

En fin plats att bo på

Talgoxevägen ligger vid ett vackert friluftsområde med slalombacke, motionsspår, mountainbikebanor och grillplatser. Det är nära till centrala stan, barnomsorg, skolor och affärer, liksom till Härnösand Central med tåg- och bussförbindelser. Skidor på vintern och mountainbike på sommaren. Allt finns runt hörnet här!