En ny årstid ger möjlighet till nystart!

Sommarens sol värmer oss fortfarande, men jag kan inte låta bli att också se fram emot höstens intåg. Varje byte av årstid tycker jag man kan se som en möjlighet till nystart. Precis så är det också när man kikar runt i både inredningsbutiker och klädaffärer. Ny stil och nytt mode tar vid när en ny årstid närmar sig.

Under sommaren gjorde jag ett besök på SPA-hotellet “Ellery Beach House” www.ellerybeachhouse.com och föll pladask för dess coola inredningsstil. Hotellet är som “en tidsresa tillbaka till 1960-talets Palm Springs” – som inredningstidningar har beskrivit det, och jag kan bara hålla med!

Foto: Ellery Beach House

Jag vill välkomna hösten med mjuka textilier som kan värma en kyligare temperatur och dova toner som återger höstens färger i naturen. Det gör boendet mer ombonat och skänker en känsla av lugn och ro. Även materialvalen kan ge samma känsla. Genom att inreda med grövre strukturer och tjockare material, som t.ex. ull, ges hemmet en mysig höstkänsla.

Foto: Ellery Beach House

Jag har botaniserat i höstens inredningstrender och satt ihop ett moodboard för hur jag skulle vilja inreda ett nytt hem i höst, med inspiration från den coola hotellkänslan på Ellery. Kanske kan det ge inspiration till dig som precis nu är i begrepp att flytta till en ny bostad och ett nytt hem!

Inredningen kommer från Ellos Home och från Ellery Beach House egen inredningssajt Home of ESS