Detaljplanen för Kattvikskajen i Hudiksvall har nu grönt ljus!

På Kattvikskajen planerar vi för nästa projekt i Hudiksvall!

I direkt närhet till tågstation och city med fantastiskt läge invid Hudiksvallsfjärden planeras ett nytt bostadsområde med ca 500 bostäder. Här har vi erhållit en markanvisning med plan att uppföra nya bostäder inspirerade av områdets karaktäristiska fiskebodar. Projektet är ritat av Metod arkitekter som även utformat vårt första projekt på Djupestrand i Hudiksvall som stod klart i för inflyttning under årets första kvartal.

Planen för Kattvikskajen antogs redan i september 2018 men har sedan överklagats. Mark- och miljööverdomstolen meddelade den 29 november att den inte ger prövningstillstånd. Mark- och miljödomstolens avgörande står därför fast och detaljplanen är godkänd.

Här kan du ta del av planen.

Vi arbetar nu vidare för med utformningen av vårt projekt och planerar för en säljstart under 2020. Johanna Nordholm och hennes mäklarteam på Fastighetsbyrån i Hudiksvall har förtroendet att förmedla bostäderna åt oss. Anmäl ditt intresse redan idag för att ta del av processen. Kom gärna med önskemål om storlek, utformning och interiör.